Zakaj sta se Kate Middleton in Zara Tindall odločili za tri otroke?

Magazin 04. Jul 202216:45 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Vojvodinja Cambriška in Zara Tindall imata nekaj skupnega v zvezi z otroki, ki ju imata, in to ju povezuje, ko se njuni družini srečata, vsaj tako si predstavljamo. Čeprav se kraljevi oboževalci morda sprašujejo, ali si Kate ali Zara morda želita četrtega otroka, njuni prejšnji komentarji kažejo drugače.

Obe kraljevi mami imata tri otroke: vojvodinja Kate je mati princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa, Zara pa ima hčerki Mio in Leno ter najmlajšega sina Lucasa. Čeprav se kraljevi oboževalci morda sprašujejo, ali si Kate ali Zara morda želi četrtega otroka, njuni komentarji pravijo drugače.

V pogovoru za podkast The Good, the Bad and the Rugby kmalu po rojstvu sina Lucasa marca 2021 je Zarin mož Mike Tindall poslušalcem povedal, da je njihova družina popolna. Zara je svojega dečka, ki je prišel na svet v kopalnici njenega doma v Gatcombe Parku, rodila neverjetno hitro.

Zara Tindall
Profimedia

Mike se je v etru šalil: “Dobesedno sem si rekel: Ja, snip, snip, snip, snip, dobil sem fanta. Konec je. Dovolj imam.” Dodal je še, da sta sina sprejela doma: “Najboljša stvar, ko sem bil doma, je bila, da sva takoj, ko so ga zavili, imela stik koža na koži. Televizijska soba. Golf. Tako je potekalo.”

Zara Tindall
Profimedia

Tako kot njuni sorodniki Cambridgeovi so tudi Tindallovi zdaj petčlanska družina in videti je, da družini ne nameravata več povečevati svojega naraščaja.

Januarja 2020 je vojvodinja Kate razkrila, da se njen mož princ William z veseljem ustavi pri treh otrocih.

Mati Georgea, Charlotte in Louisa se je pogovarjala s kraljevim oboževalcem Joshem Macpalcem v centru Khidmat v Bradfordu v Yorkshiru in pojasnila, da William ni navdušen nad še enim otrokom. Josh je vojvodinji povedal, kako ji je pošiljal čestitke ob rojstvu njenih otrok, ona pa mu je odgovorila: “Mislim, da si jih William ne želi več.”

Kate Middleton
Profimedia

Predstavljamo si, da ima Kate polne roke dela s svojimi tremi otroki in vsemi kraljevimi obveznostmi, ki ji zapolnjujejo dneve, medtem ko ima Zara uspešno kariero konjenice.

Zlahka pa si predstavljamo tudi, da se kraljevi dami s svojimi otroki družita na svojih domovih.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!