Zakaj v šestem Kriku ne bomo videli Neve Campbell?

Magazin 21. Jun 202211:45 0 komentarjev
Neve Campbell
Profimedia

Pred dnevi je Neve Campbell, zvezdnica grozljivk Krik, povedala, da je v naslednjem - že šestem - filmu iz te priljubljene franšize ne bomo videli.

48-letna igralka namreč meni, da so ji za vlogo v izjemno donosni seriji filmov ponudili premajhno plačilo, in to kljub temu, da je vlogo Sidney Prescott odigrala v vseh petih Krikih, kar so jih posneli od leta 1996.

“Žal me ne bo zraven pri naslednjem filmu. Kot ženska sem morala vso svojo kariero zelo trdo delati, da sem si ustvarila vrednost, še zlasti ko gre za Krik. Menim, da ponudba, ki sem jo dobila, ni v skladu z vrednostjo, ki sem jo doprinesla franšizi,” je bila iskrena.

Nadaljevala je: “S težkim srcem sem se odločila, da grem naprej. Vsem mojim oboževalcem Krika sporočam, da vas imam rada. Vedno ste mi izražali podporo. Večno vam bom hvaležna in tudi za to, kar mi je v zadnjih 25 letih dala ta franšiza.”

Po tej novici se je oglasila njena soigralka iz četrtega Krika, 31-letna Emma Roberts – igrala je Sidneyjino sestrično Jill -, ki je povedala, da jo je vest popolnoma šokirala. “Rekla sem si, da to ne more biti res! Ona je pač kraljica.”

Matthew Lillard, član izvirne zasedbe Krika iz 90. let, je izrazil podporo kolegici, zapisal je, da tudi Tom Cruise ni privolil v manjšo vsoto za aktualno nadaljevanje Top Guna, zato tudi od ženske ne bi smeli tega pričakovati, še zlasti v luči dejstva, da je bil peti del Krika velikanska uspešnica, ki je po njegovem v blagajne prinesla “tono denarja”.

Neve Campbell, Courteney Cox
Profimedia

Sklenil je: “Bi morala Neve Campbell dobiti večje plačilo za delo, ki ga je opravila v petih filmih iz franšize? Da, ker je glavna igralka v eni najuspešnejših serij grozljivk vseh časov.”

V nasprotju s Campbell se tudi v šestem delu na platna vrača Courteney Cox kot novinarka Gale Weathers, ne bo pa njenega soigralca in nekdanjega moža Davida Arquetta. Vlogo Kirby bo ponovila tudi zvezdnica četrtega Krika, Hayden Panettiere.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!