Zbudila se je s črnim nosom, nato pa spoznala resnico

Magazin 14. Jun 202411:19 2 komentarja
črn nos
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Video je postal viralen in se hitro širi po družbenih omrežjih. Ljudje se čudijo in ne morejo verjeti, kako tega ni slišala.

Uporabnica TikToka, ki objavlja pod imenom @Nasshhlaa, se je prebudila v jutro, polno presenečenj. Ko je odprla oči, je pod nosom opazila črnino. Kasneje je ugotovila, kaj se je zgodilo ponoči – v njenem bloku je izbruhnil požar.

Kot običajno je zvečer legla k počitku, a si ni mislila, da se bo medtem odvijala prava nočna mora. Nekaj ur po tem, ko je zaspala, je v stavbi izbruhnil požar. Plameni so hitro zajeli objekt, dim pa je napolnil hodnike in stanovanja.

Stanovalce so sredi noči prebudili alarmi, zato so morali zapustiti svoja domovanja. Gasilci so nemudoma začeli evakuirati prebivalce. @Nasshhlaa pa očitno tako trdno spi, da je ni prebudilo nič od tega.

“Ko se zjutraj zbudiš s črnim nosom … Moja stavba je gorela, medtem ko sem spala, in vsi so bili evakuirani,” je zapisala pod viralnim videom, ki je prejel številne komentarje.

@nasshhlaa_ don’t you even try to wake me up…. EVER | Ig: naslii28_ #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #fypシ #viralvideo ♬ Funny – Gold-Tiger

Medtem ko so ji nekateri svetovali, naj obišče zdravnika, so se drugi čudili njenemu trdnemu spancu.

“Obišči zdravnika zaradi vdihavanja dima”, “Hvala bogu, da si živa”, “V svojem stanovanju nikoli ne imej sveč”, “To je strašljivo. Upam, da si v redu”, “O moj bog. Pojdi k zdravniku”, “Stavim, da je bil to tvoj najboljši spanec doslej”, “Najbolj trden spanec” so se vrstili odzivi.

“Si res vse to prespala,” je zanimalo eno od uporabnic. @Nasshhlaa ji je odgovorila: “Prisežem. Popolnoma nič nisem slišala. Spala sem kot angelček.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje