Zdaj o udarcu na Oskarjih spregovorila mama Chrisa Rocka, ki je zelo razočarana

Magazin 27. Apr 202210:30 > 28. Apr 2022 16:20
Chris Rock
Profimedia

V Hollywoodu še vedno odmeva klofuta, ki jo je Will Smith namenil voditelju letošnjih Oskarjev Chrisu Rocku, zdaj pa se je oglasila tudi voditeljeva mama.

Hollywood še vedno ni pozabil letošnjih Oskarjev, kjer je na podelitvi filmskih nagrad prišlo do neljubega incidenta. Will Smith, ki je tudi letošnji dobitnik oskarja za glavno moško vlogo, je na podelitvi udaril Chrisa Rocka, ameriška Akademija filmskih umetnosti in znanosti pa mu je po tem dogodku izrekla kazen desetih let prepovedi udeležbe na podelitvi oskarjev.

Naj spomnimo, da je Smith na oder odšel po tistem, ko se je voditelj Chris Rock norčeval iz njegove žene Jade Pinkett Smith, Rock pa se za zdaj ni odločil, da bi Smitha kazensko preganjal.

Prvič po incidentu se je oglasila tudi mama Chrisa Rocka, Rose Rock, ki je povedala, da je nad potezo igralca Willa Smitha zelo razočarana. “S tem udarcem je udaril vse nas. Poleg Chrisa pa je seveda najbolj močno udaril mene. Ko nekdo užali mojega otroka, užali tudi mene. Will je vsem nam uničil ta večer. Po tem njegovem izpadu nihče več ni poslušal Chrisa, kaj govori na odru,” je v intervjuju za radijski šov Billie Jean Shaw povedala Rose Rock.

Chris Rock
Profimedia

V radijskem intervjuju pa se je dotaknila tudi igralčeve žene, Jade Pinkett Smith, o njej pa nima preveč lepega mnenja. “Najbolj hinavsko se mi zdi, da se je njegova žena v tem trenutku smejala in videti je bilo, da ji je njen mož Will polepšal večer,” je bila odkrita.

Mama Chrisa Rocka pa je bila razočarana tudi nad opravičilom, ki ga je igralec objavil na svojem profilu na Instagramu. “Zaradi opravičila se počutim slabo, mislim, da ga ni niti sam napisal, ampak njegov tim za stike z javnostjo. Kako se lahko opravičiš po Instagramu? Če se zares želiš opravičiti, potem človeku podaš roko,” je zaključila Rockova, ki upa, da se kaj takega ne bo nikoli več ponovilo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar