Zdela se mu je znana, želela je selfi z njim, a ni vedel, kdo je

Magazin 11. Nov 202313:18 0 komentarjev
Ed O'Neill, Taylor Swift, Ellen Degeneres
Foto: Zajem zaslona/X

Zvezdnik kultne serije iz 90. let pred leti ni prepoznal trenutno najslavnejše pevke na svetu. Zgodbo o tem je povedal v pogovornem šovu in izzval salve smeha pri občinstvu.

Mnogi menijo, da se slavni ljudje med seboj poznajo osebno ali vsaj na videz. Pa ni nujno tako.

Se spomnite humoristične serije Družina za umret (originalno “Married … with Children”) o čudaški ameriški družini srednjega razreda, katere glava je nergaški prodajalec čevljev Al Bundy?

Serija, posneta v letih 1987–1997, velja za eno najuspešnejših televizijskih serij vseh časov. Ed O’Neill, ki je Ala Bundyja upodobil, pa je postal in ostal eden najbolj prepoznavnih obrazov. Danes 77-letni Ed je bil pred leti gost v pogovornem šovu Ellen DeGeneres in razkril zgodbo, povezano z enim trenutno najbolj prepoznavnih obrazov in glasov na svetu.

Bil je gost na rojstnodnevni zabavi prijateljice, ko je k njemu pristopila mlajša ženska in ga pozdravila. Ed ji je odzdravil, vendar previdno, ker ni vedel, kako je ženski ime, čeprav se mu je zdela znana.

“Vedel sem, da je slavna, vendar nisem vedel, kdo je,” je povedal. Potem ga je ženska vprašala, ali bi z njo naredil selfi. “Seveda, sem rekel, in naredil selfi z njo,” je razlagal Ed, “potem pa sem ga poslal hčerki Sophii, da bi mi povedala, kdo je to. ’Obupano potrebujem njeno ime,’ sem ji napisal,” je povedal Ed. Ni se namreč hotel posloviti od ženske, ne da bi vedel njeno ime. “Ne vem, ali si to lahko predstavljate,” je rekel Ed in v tem trenutku se je slika selfija pojavila tudi na zaslonu v studiu in občinstvo je bruhnilo v smeh. Ed je namreč naredil selfi s Taylor Swift, ameriško pevko, ki prav letos beleži rekordno obiskanost koncertov ter prodajo in predvajanje njenih plošč. Svetovno znana pa je bila tudi že v času, ko sta se srečala.

Kako je Ed zgodbo povedal Ellen, pa si poglejte v spodnjem videoposnetku.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!