Žena Brucea Willisa povedala žalostno resnico

Magazin 24. Maj 202208:15 0 komentarjev
Bruce Willis
Profimedia

Žena hollywoodskega igralca Brucea Willisa, Emma Heming Willis, ne skriva, da se z moževo nedavno odkrito boleznijo težko sooča in da to vpliva tudi na njeno zdravje.

Hollywood je nedavno doživel pravi šok, ko je slavni igralec Bruce Willis napovedal, da zaradi bolezni končuje svojo bogato igralsko kariero in se poslavlja z velikih platen. Oboževalci igralca pa so komaj čakali, da se bo oglasila tudi njegova žena Emma Heming Willis, s katero imata skupaj dve mladoletni hčerki.

Emma Heming Willis ne skriva, da jo je diagnoza, ki so jo zdravniki postavili njenemu možu, zelo prizadela. Ko so zdravniki Willisu potrdili afazijo, ki vpliva na spomin in govor, precejšnje težave pa je imel tudi že pri snemanju zadnjega filma, se je odločil, da je čas, da se poslovi iz filmske industrije.

V intervjuju za The Bump pa je Emma razkrila, da se sama vse od diagnoze sooča z veliko potrtostjo in velikimi razpoloženjskimi nihanji in se nikakor ne more sprijazniti, da se družini dogaja nekaj takega.

Bruce Willis
Profimedia

“Svojo družino vedno postavljam na prvo mesto in vse njihove potrebe so vedno pred mojimi, vsa ta skrb pa je pripeljala do tega, da to že vpliva tudi na moje mentalno in fizično zdravje, in to ne prinaša nič dobrega naši družini,” je povedala v intervjuju.

Čeprav je bil do zdaj njen fokus na njunih hčerkah, desetletni Mabel in osemletni Evelyn, je zdaj vsa skrb namenjena Bruceu, obenem pa seveda ne ostane kaj veliko časa, ki bi ga lahko posvetila sebi in temu, da bi se sama bolje počutila.

“Nekdo mi je pred časom rekel, da ko preveč skrbiš za druge, preprosto pozabiš misliti nase. To mi je dalo misliti in me pripravilo do tega, da sem o vsem skupaj malo razmislila,” je dodala in odkrila, da je za začetek na svoj urnik umestila telovadbo, ki ji zelo dobro dene.

“To je tisti čas, ko lahko pozabim na čisto vse in naredim nekaj dobrega zase. Mislim, da je to zelo pomembno, saj se človek mora počutiti dobro, če želi pomagati drugim,” je bila odločna.

Ne skriva, da je vsak dan zanjo velika bitka s psiho in da so vmes dnevi, ko ne bi niti vstala iz postelje. Vse skupaj jo je močno prizadelo in ne skriva, da je zelo potrta, saj sta bila vse do zdaj z igralcem zares srečna in njuno življenje je bilo prava družinska pravljica, v katero je grobo zarezala zdravniška diagnoza.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!