Zvezdnice, ki so izbrale nižje partnerje od sebe – ali to postaja celo trend?

Magazin 08. Maj 202216:30 0 komentarjev
Joe Jonas in Sophie Turner
Profimedia

Ste opazili, da se zvezdnice pogosto odločajo za nižje partnerje? Ali pa obratno. Da se zvezdniki vse pogosteje odločajo za višje partnerice? Primerov je kar nekaj, znanstveniki pa so odkrili, kje tiči razlog za tovrstno privlačnost.

Zendaya in Tom Holland sta skupaj videti več kot odlično kljub manjši razliki v višini. Lepotička je namreč pet centimetrov višja od igralca, ki slovi tudi po vlogi Spider-Mana.

Tudi glasbenik Joe Jonas in igralka Sophie Turner se ne pustita motiti zaradi višine, kaj šele zaradi let. Igralka je sedem centimetrov višja od najstarejšega izmed bratov Jonas. Tudi John Legend in Chrissy Teigen se ne menita za višino. Parček sicer meri 175 centimetrov, ker pa manekenka rada nosi pete, je razlika v višini pogosto zelo očitna. Manekenke si pogosto izbirajo partnerje, manjše od sebe. Tudi Rosie Huntington-Whiteley, ki je v razmerju z igralcem Jasonom Stathamom, pri tem ni izjema. Spomnite se tudi igralca Toma Cruisa, ki si je vedno izbiral višje partnerice, recimo Nicole Kidman ali Katie Holmes.

Chrissy Teigen in John Legend
Profimedia

Vsi ti pari dokazujejo, da je višina stvar preteklosti. Družbena omrežja so namreč v zadnjem času preplavile objave s ključnikom #ShortKingSpring, ki slavi nižje moške. Tako se poslavlja ideal visokega moškega, ki zaradi svoje višine deluje kot zaščitnik svoje boljše polovice. Vse več pozornosti so namreč deležni zvezdniki, ki merijo manj kot 172 centimetrov ali pa očitno manj kot njihove partnerice. Izraz short king je nekdaj veljal za žalitev, z novim ključnikom pa vse bolj priljubljen. Na TikToku je dosegel že več kot 340 milijonov ogledov.

In kaj je skrivnost novega fenomena? Raziskave so pokazale, da nižje partnerje ženske obravnavajo kot boljše zakonske partnerje, sploh kadar iščejo partnerja za resno zvezo. Po ugotovitvah znanstvenikov so visoki moški dvakrat bolj priljubljeni za kratke zveze.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!