Zvezdnice, ki so ”večno mlade” – katere so njihove skrivnosti?

Magazin 01. Feb 202212:45
Delite:
Jennifer Lopez
Foto: Profimedia

Za nekatere zvezdnice se zdi, da se ne starajo. Kaj je njihova skrivnost? Kako ohranjajo mladosten videz?

Negujejo se od glave do peta

Skrb za videz je pravzaprav celosten proces in zvezdnice se tega dobro zavedajo, zato ne skrbijo samo za kožo na obrazu, ampak za celotno telo. Negujejo, skrbijo in zaščitijo vsak delček svojega telesa: obraz, lase, nohte in kožo, še posebno na obrazu. Igralka Jessica Alba tako pravi, da bi si raje kupila poceni oblačila, kot da bi varčevala pri izdelkih za nego kože.

Nikoli ne pozabijo na domačo nego

Poleg profesionalnih lepotnih tretmajev si zvezdnice tudi doma privoščijo različne pilinge, masaže, krtačenje itn. Tako poskrbijo, da njihova koža nikoli ne postane lena. Svojo lepotno skrivnost je nedavno razkrila tudi Jennifer Lopez, ki pravi da prisega na olivno olje, ki sta ga za lepo kožo uporabljali že njena mama in teta. Uporabljala naj bi poseben kompleks iz ekstra deviškega olivnega olja, ki naj bi skrbel za celodnevno vlaženje kože, sijoč videz, hkrati pa naj bi vseboval tudi veliko antioksidantov, kar še dodatno poskrbi za zaščito kože in preprečuje nastanek gub. Med zvezdnicami naj bi bil sicer zelo priljubljen tudi retinol, ki naj bi imel dokazano pomlajevalni učinek.

Foto : Profimedia

Izbirajo le preparate s pomlajevalnim učinkom

Za ohranjanje mladostnega videza kože niso pomembne samo kreme in serumi, ki vsebujejo sestavine s pomlajevalnim učinkom, kot so na primer retinol, peptidi, kolagen in drugi antioksidanti. Zvezdnice uporabljajo tudi druge preparate, kot so ličila, pudri, sončne kreme, balzami za ustnice itn., s sestavinami, ki kožo pomlajujejo. Večno mladostna Cindy Crawford pa prisega tudi na tradicionalno kitajsko medicino, jutranji smuti s superživili, in pravi, da za kožo začnite skrbeti kmalu in bodite potrpežljivi, saj se pozitivni učinki zgodnje nege pokažejo prav pri 50 letih …

Foto : Profimedia

Živijo, pomlajevanje

Ohranjanje mladostnega videza je za zvezdnice zelo pomembno, saj na njem sloni njihova kariera. Zavedajo se, da samo zunanja nega ni dovolj, zato svojo pozornost namenjajo vsem področjem, ki jim pomagajo, da ostajajo mladostne. Vedno poskrbijo, da zaužijejo dovolj tekočine, da so dobro spočite in naspane, da se veliko gibajo in, seveda, da uživajo zdravo hrano. Prav tako se izogibajo slabim razvadam, kot so kajenje, pitje alkohola itn. Med zvezdnicami pa so vse bolj priljubljene tudi različne tehnike sproščanja in joga, na katero naj bi še posebno prisegala Jennifer Aniston. No, priljubljena Kelly Ripa, ki ima pri svojih več kot 50 letih zares ogromno energije in je videti odlično, pa pravi, da mladost ohranja s plesom. Vse njene vadbe naj bi vključevale elemente plesa. ”Ko plešem, se moram opomniti, da nimam več 23 let, ker se natanko tako počutim,” pove.

VIR: sheknows.com, www.elle.com, instyle.com

Komentari

Vaš komentar