Zvezdnice nostalgično obožujejo te hlače za prosti čas – je trenirki odklenkalo?

Magazin 02. Nov 202213:30
Hailey Bieber
Profimedia

Pozabite na trenirko in pajkice, to so najbolj priljubljene hlače za prosti čas te jeseni, ki se zgledujejo po trenutnih trendih.

Če ste obsedeni z vsem, kar se dogaja v svetu mode, boste opazili, da se nostalgični trendi nenehno vračajo. Samo v tej sezoni so v modi vse bolj priljubljene mini krilo iz džinsa in srebrne ogrlice iz 90. let prejšnjega stoletja, ki so zavzeli tako družbene medije kot tudi modne steze. Zdaj si je svoje mesto v stratosferi leta 2022 zagotovilo še nekaj iz davnih časov: trend vrečastih hlač športnega materiala.

Te hlače so bile sprva v trendu v 80. letih prejšnjega stoletja po zaslugi priljubljenih glasbenikov. Ljubezen do teh hlač se je razplamtela pozneje v desetletju po zaslugi raperja MC Hammerja. Njegove bleščeče harem hlače in energični plesni gibi so bili popoln par. Videz MC Hammerja in njegova priljubljena pesem U Can’t Touch This sta postala takojšnja uspešnica, modni navdušenci tistega obdobja pa so mu hitro sledili.

Bella Hadid
Profimedia

V letu 2022 so ohlapne hlače spet postale eden najbolj priljubljenih stilov za poletje in jesen, saj so jih zvezdniki, med njimi Hailey Bieber in Bella Hadid, vključili v svoje garderobe za prehodno vreme. Zvezdnice obvladajo ravnovesje med ženstvenim šikom in rokersko ostrino, zaradi česar zdaj vsi razmišljamo o vrečasti reformi v svojih omarah.

Hailey Bieber
Profimedia

Če razmišljate o tem, da bi v omaro dodali ohlapne športne spodnje dele, boste v nadaljevanju našli 6 načinov, kako jih nositi.

Z obrezano majico

Z obrezanim puloverjem

S povsem belim videzom

S pletenim telovnikom

S korzetom

Z usklajenimi nevtralnimi barvami

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.