Zvezdniški domovi: to je nova vila igralke Lori Loughlin za 13 milijonov

Magazin 04. Okt 202117:55
vila lori louglin
Profimedia

Vpogled v zvezdniške domove marsikomu buri domišljijo in tako jo tudi nova počitniška vila ameriške igralke Lori Loughlin, ki je pravkar prestala zaporniško kazen zaradi vpletenosti v razvpiti škandal s sprejemom na fakulteto.

Osramočena nekdanja igralka serije Polna hiša in njen mož Mossimo Giannulli lahko po težkih časih proslavita svojo svobodo v zaprti soseski Palm Desert. Njuna nova dopustniška vila, vredna 13 milijonov dolarjev, stoji v puščavi, v ekskluzivni zaprti skupnosti Madison Club v La Quinti, približno tri ure vožnje iz Los Angelesa, kjer sta njuna znana soseda Kourtney Kardashian in izvršni direktor Appla Tim Cook. Hiša s petimi spalnicami in petimi kopalnicami je bila zgrajena leta 2019 in ima čudovit razgled na gore Santa Rosa.

vila lori loughlin
Profimedia

Prekrasna vila, prekrita z marmorjem in luksuznim pohištvom, je razburila ameriško javnost, saj sta se zvezdnica in njen mož ravno pred kratkim vrnila s prestajanja zaporne kazni. Loughlin in njen mož Giannulli sta bila med 50 posamezniki, ki sta jih FBI in ameriško državno tožilstvo leta 2019 obsodila zaradi kaznivih dejanj, povezanih z goljufijo in podkupovanjem v škandalu z vstopnimi izpiti na univerzo. V obtožnici je bilo zapisano, da sta fundaciji Key Worldwide, prikriti kot donacijo, plačala 500 tisoč dolarjev, da bi sprejemna komisija univerze v Južni Kaliforniji (USC) verjela, da se bosta njuni hčerki pridružili ženski veslaški ekipi, čeprav nikoli nista trenirali tega športa.

lori loughlin
Profimedia

Posledično je kanal Hallmark prekinil poslovni odnos z Loughlinovo in izbrisal prej posnete odnose iz še nepredvajane šeste sezone serije When Calls the Heart. Prav tako jo je Netflix odpustil iz serije Fuller House, tehnološko podjetje Hewlett-Packard pa je Loughlinovo in njeno hčerko Olivio Jade Giannulli odstranilo iz njihovega oglaševanja. Obe hčerki sta ostali vpisani na univerzo USC.

vila lori loughlin
Profimedia

Dom, zgrajen leta 2019, je bil pred tem v lasti soustanovitelja podjetja Assurance, Michaela Rowella, in njegove žene Alexis, ki sta ga kupila za samo 9,5 milijona dolarjev. Počitniška vila je opremljena številnimi luksuznimi dodatki, vključno z vinsko kletjo, kinom, bazenoma, zunanjimi kamini, dvema velnesoma, barom v bazenu in zunanjim projekcijskim gledališčem.

vila lori loughlin
Profimedia