Zvezdniški domovi: to je nova vila igralke Lori Loughlin za 13 milijonov

Magazin 04. Okt. 202117:55
Delite:
vila lori louglin
Foto: Profimedia

Vpogled v zvezdniške domove marsikomu buri domišljijo in tako jo tudi nova počitniška vila ameriške igralke Lori Loughlin, ki je pravkar prestala zaporniško kazen zaradi vpletenosti v razvpiti škandal s sprejemom na fakulteto.

Osramočena nekdanja igralka serije Polna hiša in njen mož Mossimo Giannulli lahko po težkih časih proslavita svojo svobodo v zaprti soseski Palm Desert. Njuna nova dopustniška vila, vredna 13 milijonov dolarjev, stoji v puščavi, v ekskluzivni zaprti skupnosti Madison Club v La Quinti, približno tri ure vožnje iz Los Angelesa, kjer sta njuna znana soseda Kourtney Kardashian in izvršni direktor Appla Tim Cook. Hiša s petimi spalnicami in petimi kopalnicami je bila zgrajena leta 2019 in ima čudovit razgled na gore Santa Rosa.

vila lori loughlin
Foto : Profimedia

Prekrasna vila, prekrita z marmorjem in luksuznim pohištvom, je razburila ameriško javnost, saj sta se zvezdnica in njen mož ravno pred kratkim vrnila s prestajanja zaporne kazni. Loughlin in njen mož Giannulli sta bila med 50 posamezniki, ki sta jih FBI in ameriško državno tožilstvo leta 2019 obsodila zaradi kaznivih dejanj, povezanih z goljufijo in podkupovanjem v škandalu z vstopnimi izpiti na univerzo. V obtožnici je bilo zapisano, da sta fundaciji Key Worldwide, prikriti kot donacijo, plačala 500 tisoč dolarjev, da bi sprejemna komisija univerze v Južni Kaliforniji (USC) verjela, da se bosta njuni hčerki pridružili ženski veslaški ekipi, čeprav nikoli nista trenirali tega športa.

lori loughlin
Foto : Profimedia

Posledično je kanal Hallmark prekinil poslovni odnos z Loughlinovo in izbrisal prej posnete odnose iz še nepredvajane šeste sezone serije When Calls the Heart. Prav tako jo je Netflix odpustil iz serije Fuller House, tehnološko podjetje Hewlett-Packard pa je Loughlinovo in njeno hčerko Olivio Jade Giannulli odstranilo iz njihovega oglaševanja. Obe hčerki sta ostali vpisani na univerzo USC.

vila lori loughlin
Foto : Profimedia

Dom, zgrajen leta 2019, je bil pred tem v lasti soustanovitelja podjetja Assurance, Michaela Rowella, in njegove žene Alexis, ki sta ga kupila za samo 9,5 milijona dolarjev. Počitniška vila je opremljena številnimi luksuznimi dodatki, vključno z vinsko kletjo, kinom, bazenoma, zunanjimi kamini, dvema velnesoma, barom v bazenu in zunanjim projekcijskim gledališčem.

vila lori loughlin
Foto : Profimedia