Hujša nesreča na Hrvaškem, vpleteno pa vozilo s slovenskimi tablicami

Črna kronika 27. Apr 202318:04 0 komentarjev
Hrvaška
Brodsko-posavska policijska uprava

V Slavonskem Brodu se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo poškodovanih šest oseb. Udeleženo je bilo tudi vozilo s slovenskimi registrskimi tablicami.

Dopoldne, nekaj po 10. uri, se je v Slavonskem Brodu zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo poškodovanih šest oseb, od tega dve huje, na spletni strani navaja brodsko-posavska policijska uprava. V nesrečo je bilo vpleteno tudi vozilo s slovenskimi registrskimi tablicami.

Nesreča se je zgodila na enem od križišč v Slavonskem Brodu. Po navedbah prič je 33-letni voznik avtomobila s slovenskimi registrskimi tablicami zapeljal v križišče, pri tem pa spregledal osebno vozilo, ki je imelo prednost in ga je vozil 54-letnik. Vozili sta trčili, pri čemer je vozilo 54-letnika s cestišča odbilo na bankino in v pročelje zgradbe, avtomobil 33-letnika pa je končal na travnati površini.

Huje poškodovani osebi po nesreči zdravijo v bolnišnici v Slavonskem Brodu, so še navedli v brodsko-posavski policijski upravi.

Hrvaški policisti pa medtem nadaljujejo s preiskavo, saj je 33-letnik osumljen storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče v cestnem prometu. Po zaključku bodo podali prijavo na občinsko državno odvetništvo v Slavonskem Brodu.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!