Poplave terjale še eno smrtno žrtev, ob Savi našli truplo starejšega moškega

Sava pri Tomačevem v Ljubljani
Sava pri Tomačevem v Ljubljani (Foto: N1)

Na obrežju Save v Tomačevem v Ljubljani so nekaj sto metrov od bivališča, ki ga je imel na obrežju reke, našli mrtvega moškega.

Ljubljanski policisti so bili okoli 11.30 obveščeni, da je bil na obrežju Save v Tomačevem najden mrtev moški. Glede na do zdaj zbrana obvestila so ga našli nekaj sto metrov od bivališča, ki ga je imel na obrežju reke, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Kot je dodala policija, se po prvih podatkih nakazuje, da je smrt lahko posledica poplav. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo v Ljubljani, so še dodali na policiji.

Da so ob Savi našli truplo starejšega moška, le nekaj sto metrov od njegovega bivališča, je potrdil tudi minister za notranje zadeve.

Ujma in poplave včeraj vzele še tri življenja

Vremenska ujma in katastrofalne poplave, ki so zajele Slovenijo, so tako po doslej znanih podatkih, kot kaže, terjale štiri smrtne žrtve – včeraj smo že poročali o treh žrtvah.

V Kamniku je v petek umrla državljanka Slovenije. Kot je sporočila policija, so starejšo osebo našli pred hišo, kjer je živela.

V gorah pa sta že v četrtek zvečer umrla dva Nizozemca, stara 52 in 19 let. Zanju naj bi bil usoden udar strele. Po podatkih, s katerimi razpolaga policija, sta osebi v četrtek v jutranjih urah odšli z Rudnega polja proti območju Viševnika in naprej proti Velikemu Draškemu vrhu. V petek v jutranjih urah so pogrešani osebi našli pod potjo, na območju med Malim in Velikim Draškim vrhom.

Okoliščine smrti policija še ugotavlja.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.