Na Goriškem vozil z ukradenimi tablicami in brez vozniškega dovoljenja

Črna kronika 25. Okt 202216:14 0 komentarjev
policija, policijski trak
BOBO

Policisti novogoriške policijske uprave so v ponedeljek zvečer naleteli na voznika, ki se kljub njihovim opozorilom ni ustavil. Kasneje so ugotovili, da ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja in da je imel na vozilu nameščeno ukradeno registrsko tablico.

V ponedeljek zvečer so novogoriški policisti v kraju Kromberk želeli ustaviti voznika avtomobila, ki pa je njihove pozive ignoriral in se odpeljal naprej. Voznik se ni zmenil tudi za vsa nadaljnja opozorila policije, ki mu je z lučmi in sireno večkrat nakazala, naj ustavi.

V vasi Šmihel pa je 32-letnik z avtomobilom zapeljal na travnik in se tam ujel na razmočenih tleh. Policisti so med pregledom ugotovili, da voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa so bile nameščene različne registrske tablice. Ena izmed njih naj bi bila ukradena, zato so jo zasegli.

Prav tako so zasegli tudi tri električne skiroje, ki so jih našli v vozilu. Policija namreč sumi, da so bili ukradeni, vendar natančne okoliščine še preiskujejo.

Kot so še sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica, so vozniku zasegli tudi njegov avtomobil ter mu izdali plačilni nalog zaradi več prekrškov. Zoper njega bodo podali tudi obdolžilni predlog na okrajno sodišče, so še sporočili.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!