Na območju Celja zagorela mizarska delavnica in več avtomobilov

Črna kronika 17. Apr 202414:28 0 komentarjev
Gasilska vozila s številko 112
Foto: ŽigaŽivulovič jr./Bobo

V torek so imeli celjski gasilci precej dela s požari, med drugim so ognjeni zublji zajeli mizarsko delavnico in več osebnih vozil. Medtem ko so v dveh primerih tujo krivdo za nastanek požara izključili, pa vzrok požara v Radljah ob Dravi, ki je med drugim uničil dve osebni vozili, še ni potrjen.

V torek okoli 10. ure so bili policisti obveščeni o požaru v Unišah na območju policijske postaje Šentjur. Zagorelo je v objektu, del katerega je tudi mizarska delavnica. Po dosedanjih ugotovitvah policistov je do požara prišlo na motorju dozirnega polža za sekance. Ogenj se je razširil v skladišče sekancev in delavnico, policisti pa so tujo krivdo za nastanek požara izključili.

Nekaj pred 20. uro so bili policisti obveščeni o požaru v Vrhovem na območju policijske postaje Laško, kjer je v garaži stanovanjske hiše zagorelo osebno vozilo. Po ugotovitvah policistov je do požara prišlo zaradi napake na motorju, tuja krivda je izključena.

V večernih urah v torek pa so policisti požar obravnavali tudi v Radljah ob Dravi. Ogenj je uničil dve osebni vozili, parkirani pod nadstreškom stanovanjske hiše, nadstrešek in ostrešje stanovanjske hiše. Vzrok požara še ni potrjen, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!