Na območju Slovenske Bistrice voznik peški zapeljal čez roko in pobegnil

Črna kronika 09. Jun 202319:28 0 komentarjev
policija, policijski trak
BOBO

Policisti iščejo voznika, ki je v petek zjutraj na območju Slovenske Bistrice peški zapeljal preko roke in nato odpeljal s prizorišča prometne nesreče.

Na območju Slovenske Bistrice se je zjutraj zgodila prometna nesreča z udeležbo peške, ki je utrpela lažjo telesno poškodbo. Voznik avtomobila, ki je peško povozil po levi roki, je po nesreči odpeljal naprej v smeri Črešnjevca, ne da bi počakal na kraju, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Maribor.

Danes zjutraj se je ob 6.50 na lokalni cesti Leskovec-Črešnjevec, v neposredni bližini Upravne enote Slovenska Bistrica, zgodila prometna nesreča z udeležbo peške in neznanega voznika. Do prometne nesreče je prišlo, ko je peška s tal pobirala padle ključe, neznani voznik pa jo je ob tem povozil po levi roki v trenutku, ko se je v predelu bankine oprla nanjo, so sporočili iz PU Maribor.

Neznani voznik, neznanega osebnega avtomobila sive barve, karavanske izvedbe, je po prometni nesreči odpeljal naprej v smeri Črešnjevca.

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošajo vse očividce ter voznika osebnega avtomobila, da se zglasijo na Policijski postaji Slovenska Bistrica oziroma pokličejo na telefonsko številko 113 ali številko 02 8432900.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!