Na primorski avtocesti proti Ljubljani zastoj, potovanje daljše za 30 minut

Črna kronika 26. Mar 202219:08 0 komentarjev
Skoraj prazna ljubljanska obvoznica konec marca 2020
Žiga Živulović jr./BOBO

Na primorski avtocesti med Uncem in Logatcem je zastoj, čas potovanja se podaljša za približno pol ure.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zastoj na primorski avtocesti med Uncem in Logatcem, pred delovno zaporo proti Ljubljani. Zamuda je okoli 30 minut. Za osebna vozila je možen obvoz po regionalnih cestah med Uncem in Logatcem.

Zastoj je tudi na zahodni in južni ljubljanski obvoznici med razcepom Kozarje in Brdom proti Kosezam.

Na štajerski avtocesti je zaradi predmeta oviran promet med priključkom Slovenska Bistrica sever proti Mariboru in počivališčem Polskava. Na primorski avtocesti bo med Uncem in Logatcem proti Ljubljani do nedelje do 16. ure zaprt vozni pas. Pričakovani so zastoji.

Zaradi del bo na zahodni ljubljanski obvoznici med razcepom Kozarje in Brdom proti Kosezam zaprt vozni pas do nedelje do 18. ure. Promet bo potekal samo po prehitevalnem pasu. Zaprta je tudi cesta Ptuj-Središče ob Dravi, v Ormožu.

Na območju Novega mesta in okolice bodo zaradi kolesarske dirke v nedeljo popoldne na številnih cestah kratkotrajne popolne zapore. Na Gorenjskem bo zaradi prireditve v Planici do nedelje zvečer zaprta cesta Rateče-Planica, na cesti Kranjska Gora-Rateče pa je spremenjen prometni režim.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!