Neznanec na Jesenicah lomil avtomobilske brisalce, razbil tudi zadnje steklo

Črna kronika 28. Maj 202319:44 0 komentarjev
razbito vetrobransko steklo
PROFIMEDIA

Potem ko so policisti v soboto na območju Jesenic spet obravnavali tri primere poškodovanja parkiranih avtomobilov pred večstanovanjskimi objekti oziroma v garažah, pozivajo k pozornosti na zadrževanje oseb okoli parkiranih avtomobilov po parkirnih površinah in garažnih hišah pred večstanovanjskimi objekti in na sumljive okoliščine.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je neznanec v petek in soboto na parkiranem avtomobilu na območju Jesenic poškodoval brisalce, zadnje steklo in vzvratno ogledalo. Na drugem in tretjem avtomobilu je poškodoval samo brisalce.

Jeseniški policisti o dejanjih zbirajo obvestila in bodo o vsem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na PU Kranj zaradi ponavljajočih se dejanj na območju Jesenic svetujejo pozornost na zadrževanje oseb okoli parkiranih avtomobilov po parkirnih površinah in garažnih hišah pred večstanovanjskimi objekti, stolpnicami ter na nenavadne okoliščine, ki bi vzbujale sum, da bi bilo lahko storjeno kaznivo ravnanje.

Z do sedaj izvedenimi aktivnostmi policistom namreč storilca še ni uspelo izslediti.

“S skupnim sodelovanjem lahko preprečimo, da bi bilo jutri poškodovano vaše vozilo. Skrb nas vseh je, da živimo varno in da je varno naše premoženje,” so zapisali na PU Kranj in zaprosili vse, ki bi karkoli vedeli o teh dejanjih oziroma so jim bili priča, da se oglasijo na Policijski postaji Jesenice ali pokličejo na telefon 04/582 13 00, 113 ali anonimni telefon 080 1200. Poleg tega lahko pišejo na [email protected].

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!