Nočna akcija v Krškem: z njive izkopali in ukradli 150 kilogramov krompirja

Črna kronika 28. Jun 202309:55 10 komentarjev
Krompir
PROFIMEDIA

Na območju Policijske uprave (PU) Novo mesto se je zgodilo več vlomov in tatvin, za najbolj nenavadno pa so poskrbeli nepridipravi, ki so v naselju Mrtvice v občini Krško z njive izkopali in odpeljali 150 kilogramov krompirja. V naselju Hrast pri Jugorju pa so neznanci okradli odsotne stanovalce, med ukradenimi predmeti so bile poleg nakita in prenosnega računalnika tudi suhe mesnine.

S PU Novo mesto so sporočili, da so neznanci na območju Policijske postaje Krško v noči s ponedeljka na torek z njive v Mrtvicah izkopali in ukradli 150 kilogramov krompirja.

V isti noči je v Novem mestu storilec ukradel več cvetličnih korit z rožami in cipresami z dvorišč stanovanjske hiše in lastnike oškodoval za približno 400 evrov.

V naselju Hrast pri Jugorju pa je neznanec pretekli mesec izkoristil odsotnost stanovalcev in vlomil v njihovo stanovanjsko hišo. Iz nje je ukradel zlat nakit, steklenice z alkoholnimi pijačami, prenosni računalnik in suhe mesnine. Z vlomom in tatvino je po navedbah PU Novo mesto povzročil za 10.000 evrov škode.

Vse N1ajboljše: Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje