Policija prijela storilca, ki je v Rušah zabodel taščo

Črna kronika 11. Okt 202110:14 > 14:22 0 komentarjev
Policijski avto
Srdjan Živulović/BOBO

V Rušah je 29-letni moški dopoldne večkrat zabodel 48-letno žensko, nato pa pobegnil. Policija ga je že prijela. V Postojni pa je moški v jutranjih urah zabodel 22-letno žensko.

Mariborski policisti so bili ob 11.24 obveščeni, da je na območju Policijske uprave Ruše 29-letni moški večkrat zabodel 48-letno žensko, nato pa pobegnil.

Poškodovano žensko so z reševalnim vozilom prepeljali v mariborski klinični center. Kot poroča Večer, naj bi žensko neuradno zabodel hčerkin partner, 48-letnica pa naj bi bila toliko pri močeh, da je sama poklicala policijo in reševalce.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so storilca že prijeli. Pred tem so napovedali, da se bo v delo vključil tudi policijski helikopter.

Kriminalisti bodo intenzivno nadaljevali preiskavo kaznivega dejanja. Več podatkov bodo javnosti posredovali po zaključenih prvih preiskovalnih dejanjih, so še dodali.

V Postojni moški zabodel mlado žensko

Policisti so bili zjutraj, nekaj po 6.30, obveščeni, da je na Tržaški ulici v Postojni nekdo zabodel 22-letno prebivalko Postojne, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. Osumljenec, ki so ga že prijeli na naslovu prebivanja v Postojni, je mlado žensko zabodel večkrat. Odpeljali so jo v bolnišnico, so še sporočili s PU Koper. Kriminalisti nadaljujejo preiskavo kaznivega dejanja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!