Po podravski avtocesti peljala vzvratno in povzročila nesrečo

Črna kronika 17. Okt 202313:30 0 komentarjev
Nesreča na podravki
Promet.si/X

V ponedeljek je bila zaradi hude prometne nesreče skoraj štiri ure zaprta podravska avtocesta. Policisti so ugotovili, da je 61-letna voznica po avtocesti peljala vzvratno, ko je v njeno vozilo od zadaj s svojim vozilom trčil 32-letnik.

V ponedeljek smo poročali, da je bila zaradi prometne nesreče podravska avtocesta proti Hrvaški zaprta skoraj štiri ure, policija pa je danes sporočila nekaj podrobnosti nesreče.

Huda prometna nesreča se je zgodila malo pred 17. uro v neposredni bližini počivališča Podlehnik v smeri od Maribora proti Gruškovju. “Policisti so opravili ogled kraja nesreče in ugotovili, da je 61-letna voznica peljala vzvratno, ko je v njeno vozilo od zadaj s svojim vozilom trčil 32-letnik,” so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Povzročiteljica se je v nesreči huje poškodovala, njena sopotnica in 32-letni voznik drugega vozila pa lažje. Ker je bila avtocesta skoraj štiri ure zaprta, je policija obvoz uredila preko počivališča. Policisti prometno nesrečo obravnavajo kot sum kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu in bodo zoper povzročiteljico podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!