Policija išče neznance, ki so v središču Tolmina vlomili v bankomat

Črna kronika 08. Mar 202414:26 1 komentar
bankomat
Slika je simbolična (Foto: Bor Slana/BOBO)

V noči na petek so neznani storilci v središču Tolmina nekaj po 3. uri zjutraj vlomili v bankomat in odtujili večjo količino gotovine.

Na Tolminskem so neznanci v noči na petek, nekaj po 3. uri zjutraj, vlomili v bančno ustanovo v središču mesta. Kot je sporočil tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Nova Gorica, so iz bančnega avtomata v središču Tolmina ukradli večjo količino gotovine.

“Policisti in kriminalisti PU Nova Gorica so takoj po prejetem obvestilu pričeli z vsemi aktivnostmi tako na kraju samem kot tudi v širši okolici, vse aktivnosti pa so usmerjene v izsleditev storilcev kaznivega dejanja, ki so se s kraja odpeljali neznano kam,”je sporočil predstavnik PU Nova Gorica Dean Božnik.

Kljub številnim izvedenim aktivnostim policije neznani storilci še niso bili izsledeni, je še dodal in pojasnil, da so o varnostnem dogodku obvestili tudi pristojne pravosodne organe. Ker storilca še niso našli, vse morebitne očividce pozivajo, da pokličejo policiste Policijske postaje Tolmin.

V zaključku je Božnik še pojasnil, da je bilo v sklopu preiskave ugotovljeno, da so storilci v času izvršitve kaznivega dejanja odtujili tudi gasilni aparat, zato vse občane pozivajo, da v primeru najdbe omenjenega predmeta to čim prej sporočijo policiji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje