Policija išče priče nesreče, v kateri je bil poškodovan kolesar

Črna kronika 20. Apr 202409:55 0 komentarjev
Foto: PU Kranj

Jeseniški policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin nesreče, v kateri je bil lažje poškodovan kolesar.

Jeseniški policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila v sredo, 10. aprila, okoli 17.40 v naselju Moste, v bližini spomenikov in naslova Moste 49.

“Po podatkih, s katerimi razpolagamo, je voznik traktorja s prikolico na ozkem delu ceste prehiteval mopedista pred seboj, takrat pa je iz nasprotne smeri pripeljal kolesar, ki je, da bi preprečil trčenje, zapeljal skrajno desno in trčil v ograjo,” so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

Na kraju se je mopedist ustavil in kolesarju ponudil pomoč, ki pa je slednji v danem trenutku ni potreboval. Telesne poškodbe pri kolesarju so bile namreč ugotovljene naknadno, so še pojasnili na PU Kranj.

Jeseniški policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo neznanega voznika traktorja s prikolico in neznanega mopedista, ki sta bila v tistem času na kraju dogodka, da se oglasita ali pokličeta na Policijsko postajo Jesenice (telefon 04/582 13 00) ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Prav tako prosijo morebitne priče, ki so videle prometno nesrečo ali bi lahko dale koristne informacije za razjasnitev okoliščin prometne nesreče, da se odzovejo in pokličejo na enega izmed zgornjih kontaktov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!