Policisti prijeli tatu, ki je kradel na kopališču in prireditvi

Črna kronika 19. Jul 202310:29 0 komentarjev
kraja denarnice
PROFIMEDIA

Mladoletnik iz okolice Metlike je kradel na kopališču pri Vinici ter prireditvi v kraju Krasinec. Ukradene predmete bodo policisti vrnili oškodovancem.

Črnomaljski policisti so bili v ponedeljek obveščeni o tatvini na kopališču ob reki Kolpi, kjer je nekdo izkoristil krajšo odsotnost dveh oškodovank in jima odtujil torbici z denarjem, dokumenti, bančnimi karticami, mobilnima telefonoma, ključi in osebnimi predmeti ter ju oškodoval za okoli 3.000 evrov.

V fazi preiskovanja tatvine so metliški policisti v torek v gozdu pri naselju Gradac našli osebni avtomobil, ki je ustrezal opisu vozila tatu. V bližini so nato izsledili tudi mladoletnega osumljenca iz naselja v okolici Metlike. Policisti so pri njem našli ukradene predmete, ki so jih policisti zasegli in jih bodo vrnili oškodovankama. Policisti so zasegli tudi denarnico z dokumenti in bančnimi karticami, ki izvirajo iz kaznivega dejanja tatvine na javni prireditvi, ki je bila v nedeljo v kraju Krasinec. Ukradeni predmeti bodo prav tako vrnjeni oškodovancu.

Policisti okoliščine kaznivih dejanj še preiskujejo in bodo zoper mladoletnika na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!