Policisti prosijo za pomoč pri identifikaciji pokojnika

Policijsko vozilo
Fotografija je simbolična. (Foto: POLICIJA)

Policisti Policijske uprave (PU) Ljubljana prosijo za pomoč pri identifikaciji pokojnika, ki so ga v začetku januarja našli v gozdu na območju Ljubljane.

Policisti PU Ljubljana so v začetku januarja 2023 v gozdu na območju Medna našli neznano moško truplo. Smrt osebe po do sedaj znanih podatkih ni bila posledica kaznivega dejanja ali nesreče.

Moški je star okoli 30 let, svetle polti, visok približno 175 centimetrov in suhe postave. Ima ovalni in koščeni obraz s kratko postriženimi rdečimi lasmi ter poraščeno brado. Ima rjave oči. Oblečen je bil v rdeč pulover, temno modro majico, belo spodnjo majico in svetlo sive jeans hlače. Okoli vratu je imel pleteno verižico iz rumene kovine.

Ker policisti z dosedanjim zbiranjem obvestil niso ugotovili identitete pokojnika, naprošajo vse, ki bi ga prepoznali ali imeli o njem druge podatke, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, Policijsko postajo Ljubljana Šiška na (01) 583 37 00, pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.