Požar na celjskem sejmišču najverjetneje posledica kaznivega dejanja

Črna kronika 24. Mar 202308:16 > 14:33 0 komentarjev
Požar v dvorani Golovec
PGD Lopata

Ponoči je zagorel gostinski lokal v celjski športni dvorani Golovec. Prostovoljni gasilci iz okolice so požar pogasili, je pa nastala večja gmotna škoda. Poslovni del objekta Celjskega sejma je ostal nepoškodovan.

V celjski športni dvorani Golovec je ponoči zagorel gostinski lokal. Ogenj je zajel steno nad lokalom in del strehe objekta.

Uprava za zaščito in reševanje poroča, da so prostovoljni gasilci iz Celja, Škofje vasi, Ostrožnega, Ljubečne, Trnovelj, Teharij in Lopate pogasili požar, prezračili prostore in jih pregledali s termovizijsko kamero. Poslovni del objekta Celjskega sejma je ostal nepoškodovan.

Kot so povedali na celjski policiji, je zaradi požara nastala večja gmotna škoda, vendar o njeni višini še ne morejo govoriti. Z ogledom kraja pogorišča so kriminalisti ugotovili, da je požar verjetno posledica kaznivega dejanja.

Požar v dvorani Golovec Požar v dvorani Golovec
PGD Lopata
Požar v dvorani Golovec Požar v dvorani Golovec
PGD Lopata
Požar v dvorani Golovec Požar v dvorani Golovec
PGD Lopata

Policisti in kriminalisti intenzivno zbirajo obvestila in dokaze ter preverjajo okoliščine o sumu kaznivega dejanja, vendar zaradi interesa preiskave več podatkov ta trenutek ne morejo posredovati.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!