Posnetek neodgovornega obnašanja v Celju: namerno zapeljala v poplavljen podvoz

Črna kronika 04. Avg 202316:28 7 komentarjev
Dva moška s štirikolesnikom v Celju
Foto: Bralec

Tudi v Celju so se sprožile sirene za splošno nevarnost, stekla je splošna evakuacija, saj se poplavni val reke Savinje pomika proti mestu. To pa ni ustavilo neodgovornega obnašanja dveh posameznikov.

Na družbenih omrežjih je uporabnik objavil posnetek skrajno neodgovornega obnašanja v Celju.

Kot je videti, sta moška s štirikolesnikom namerno zapeljala v poplavljen podvoz, ko sta dosegla globljo vodo, pa se je motorno vozilo prevrnilo, moška pa sta grdo padla.

Na Policijski upravi (PU) Celje dogodka za zdaj ne komentirajo. Kot so nam povedali, se tudi oni evakuirajo z drugimi prebivalci Celja in osredotočajo na varnost občanov in lastno varnost.

So pa pristojne službe danes že večkrat opozorile: obnašajte se samozaščitno, poskrbite za svojo varnost in varnost drugih ter ne zapuščajte svojih domov, če ni to nujno. “Vse ljudi prosimo, naj bodo v največji možni meri previdni in odgovorni. Naj bo ena od prioritet pri sprejemanju odločitev tudi vreme,” so sporočili z Generalne policijske uprave. Dodali so, da so v pripravljenosti po celotni državi. “Razmere bomo spremljali še naprej, tudi preko noči in tudi na drugih območjih. Na terenu so in bodo vse razpoložljive patrulje.”

V takih razmerah pristojne službe zagotovo ne potrebujejo dodatnega dela, ki ga lahko imajo tudi na račun tako neodgovornega obnašanja, kot je bilo obnašanje dvojice iz Celja. Njuna “zabava” bi lahko imela resne posledice.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje