Priklopno vozilo trčilo v pešca, otrok huje poškodovan

Črna kronika 29. Jun 202108:25 0 komentarjev
Policijski trak
Fotografija je simbolična. Foto: BOBO

Med Kočevjem in Petrino se je zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega avtomobila s priklopnikom trčil v pešca, ki sta stala ob vozišču. Po trčenju se je vozilo prevrnilo, otrok pa je bil huje telesno poškodovan. Prepeljali so ga v UKC Ljubljana.

Včeraj, nekaj pred 17. uro, se je na cesti od Kočevja proti Petrini zgodila prometna nesreča, v katero sta bila udeležena pešca in voznik osebnega vozila s priklopnikom, na katerega je bil naložen čoln.

Nesreča se je zgodila, ker je voznik zaradi vožnje preblizu roba trčil v pešca, ki sta stala ob vozišču. Po trčenju se je priklopno vozilo s čolnom zaradi manevra voznika prevrnilo.

V prometni nesreči je bil eden izmed pešcev – otrok – huje telesno poškodovan, peška pa lažje. Otroka so s helikopterjem odpeljali v UKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!