Štirje 18-letniki na Dobrni ukradli več hladilnikov, vrednih 14 tisoč evrov

Črna kronika 13. Feb 202313:45 0 komentarjev
Kradli hladilnike v Dobrni
Policijska uprava Celje

Štirje 18-letniki so na Dobrni vlomili v starejši zapuščen objekt hotela in iz njega ukradli 14 novih sodobnih hladilnikov.

Celjski policisti so pred dnevi, v nočnih urah, v bližini hotela na Dobrni, zaznali vozilo z odprtim prtljažnim delom, ki je bilo v pogonu, voznika pa ni bilo na kraju. V prtljažnem delu vozila so bile štiri škatle, poleg vozila še dve, poroča Policijska uprava Celje.

Policisti so na kraju ugotovili, da je bilo vlomljeno v starejši zapuščen objekt hotela, kjer so hranili različne aparate.

Pri pregledu okolice so policisti nato izsledili 18-letnega fanta, kmalu za tem pa sta na kraj prišla še dva druga 18-letnika. Vsem trem so odvzeli prostost. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je pri vlomih sodeloval še četrti 18-letnik, ki so mu prostost odvzeli kasneje.

V preiskavi je bilo ugotovljeno, da so vsi štirje 18-letniki vlomili v zapuščen objekt in v treh zaporednih nočeh iz objekta ukradli 14 novih sobnih hladilnikov s steklenimi vrati, s čimer so lastnikom povzročili za okoli 14.000 evrov škode.

Vsi štirje 18-letniki bodo kazensko ovadeni, pojasnjujejo na PU Celje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!