Streljanje v Kopru: umrl 79-letni moški, njegova 28-letna hči huje poškodovana

Črna kronika 29. Maj 202217:06 > 17:32
Policijski avto
Srdjan Živulović/BOBO

Popoldan je občan Kopra obvestil tamkajšnjo policijo, da je slišal streljanje na Krožni cesti. Policisti so na kraju našli dve poškodovani osebi in strelno orožje. Zaradi strelnih poškodb je umrl 79-letni moški, njegova 28-letna hči pa je zaradi hudih poškodb v izolski bolnišnici. Policija naj bi za zdaj domnevala, da gre za družinsko nasilje, vendar preiskava še poteka.

S Policijske uprave Koper (PU Koper) so sporočili, da jih je ob 13.37 uri poklical občan, ki je na Krožni cesti v Kopru slišal zvoke streljanja. Policisti so na kraju našli dve poškodovani osebi in strelno orožje. 79-letni moški je bil nemudoma odpeljal v izolsko bolnišnico, kjer je zaradi strelnih poškodb umrl. V bolnišnico je bila odpeljana tudi njegova 28-letna hči, ki je huje poškodovana.

Policisti in kriminalisti so zavarovali kraj in si ga trenutno še vedno ogledujejo ter zbirajo obvestila o dogajanju. Zakaj je do streljanja prišlo, za zdaj še ni znano, policija pa naj bi domnevala, da je šlo za družinsko nasilje.

Policija naj bi več informacij podala v ponedeljek, ko bodo opravljena prva preiskovalna dejanja, so še sporočili s PU Koper.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.