V Braziliji naj bi na ulici ustrelili Slovenca

Črna kronika 09. Jan 202422:12 > 10. Jan 2024 08:38 0 komentarjev
Santos
Foto: Santos, Brazilija

V brazilskem mestu Santos naj bi na ulici ustrelili 43-letnega slovenskega državljana, ki naj bi umrl, poročajo brazilski mediji.

V brazilskem mestu Santos, ki leži na obali Atlantskega oceana in blizu večmilijonskega mesta Sao Paolo, naj bi na ulici ustrelili 43-letnega moškega. Po poročanju brazilskega medija G1 naj bi šlo za slovenskega državljana.

Streljanje se je zgodilo prejšnji petek, poročajo lokalni mediji. Žrtev se je do vhoda v stavbo pripeljala s kolesom, z njim pa naj bi bila tudi sin in žena. Za žrtvijo se je nato pojavil moški, ki je domnevno slovenskega državljana nekajkrat ustrelil, nato pa pobegnil. 43-letniku naj bi po streljanju pomoč nudila nujna medicinska pomoč, a je na poti v bolnišnico umrl.

Brazilski medij G1 poroča, da naj bi policija na kraju našla tri izstrelke. Primer po njihovem navajanju v Braziliji še preiskujejo.

Na ministrstvu za zunanje in evropske zadeve so sporočili, da na podlagi zbranih informacij ne morejo potrditi, da gre za slovenskega državljana, saj navedene osebe “ni v evidenci državljanov Republike Slovenije”. Z Generalne policijske uprave pa sporočajo, da do zdaj o primeru še ni bili obveščeni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!