V dveh iztirjenjih vlakov v Švici poškodovanih več ljudi

V Švici je iztiril vlak.
PROFIMEDIA

V dveh ločenih iztirjenjih regionalnih vlakov na severozahodu Švice se je po navedbah policije poškodovalo več ljudi. Vlak se je v prvem primeru iztiril na poti med krajema Lüscherz in Biel, približno dvajset minut kasneje pa še pri kraju Büren zum Hof. V tistem času je območje zajelo nevihtno vreme.

Na severozahodu Švice je bilo danes v dveh ločenih iztirjenjih regionalnih vlakov po navedbah policije poškodovanih več ljudi. V prvem primeru se je iztiril vlak na poti med krajema Lüscherz in Biel, v drugem pa le kakih dvajset minut pozneje in 30 kilometrov stran vlak pri kraju Büren zum Hof. Obe nesreči sta se zgodili sredi nevihtnega vremena.

V prvi nesreči so bili po poročanju švicarskega portala 20 Minuten poškodovani trije potniki v prednjih vagonih in strojevodja. V drugem primeru naj bi se iztirila dva vagona.

Policija v kantonu Bern, kjer sta se iztirila vlaka, je po poročanju tujih tiskovnih agencij potrdila, da so bili v obeh nesrečah poškodovani, na obeh prizoriščih so gasilci in reševalci.

O vzroku iztirjenj policija ni dajala izjav, mediji pa kot možen vzrok navajajo silovit veter.

V Švici je iztiril vlak. V Švici je iztiril vlak.
PROFIMEDIA
V Švici je iztiril vlak. V Švici je iztiril vlak.
PROFIMEDIA
V Švici je iztiril vlak. V Švici je iztiril vlak.
PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.