V Srbiji aretirali Slovenki, ki sta imeli pri sebi 30 kilogramov marihuane

Črna kronika 07. Feb 202312:17 0 komentarjev
Aretacija slovenskih državljank v Srbiji
Zajem zaslona/YouTube/MUP Republike Srbije

Srbska policija je slovenskima državljankama v njunem avtomobilu zasegla okrog 30 kilogramov marihuane. Obtožili so ju nezakonite proizvodnje in preprodaje prepovedanih drog ter zanju odredili 48-urni pripor.

V Srbiji sta bili danes aretirani slovenski državljanki, potem ko je srbska kriminalistična policija v sodelovanju s tamkajšnjim notranjim ministrstvom v njunem avtu zasegla približno 30 kilogramov marihuane.

29-letna H. V. in 24-letna H. Z. sta obtoženi nezakonite proizvodnje in preprodaje prepovedanih drog, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Policisti so po pregledu osebnega vozila, ki ga je vozila H. V., medtem ko je na sovoznikovem sedežu sedela H. Z., v posebej izdelanem predalu našli 48 paketov marihuane, za katero sumijo, da sta jo prevažali za nadaljnjo prodajo, so sporočili z ministrstva.

Osumljenima je bila odrejen 48-urni pripor.

Na Ministrstvu za zunanje in evropske zadeve RS so na novinarska vprašanja N1 o omenjenem primeru odgovorili, da o navedenem primeru odvzema prostosti niso bili uradno obveščeni in da se nobena od omenjenih oseb ni sklicevala na potrebo po konzularni pomoči.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!