Vlomil v hišo v okolici Maribora in lastnike oškodoval za 120 tisoč evrov

Črna kronika 31. Jan 202409:36 2 komentarja
ure
Neznani storilec je odtujil več dragocenih ur, med drugim uro znamke Tag Hauer mornarske modre barve in zlato uro Rolex. (Foto: PU Maribor)

Mariborski policisti preiskujejo vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je lastnike oškodoval za približno 120.000 evrov.

Neznani storilec je med 30. decembrom lani in 2. januarjem letos v okolici Maribora vlomil v hišo in ukradel zlatnino, gotovino ter več dragocenih ur.

Skupaj je lastnike oškodoval za približno 120.000 evrov, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor.

Policija je v preteklih tednih zbirala podrobne podatke o ukradenih predmetih ter se, ker gre za specifične predmete, odločila, da javnost pozove k pomoči pri njihovem iskanju.

Policija išče več ur priznanih blagovnih znamk

Neznani storilci so ukradli več ur priznanih blagovnih znamk, in sicer Tag Hauer mornarske modre barve s PVC-paščki in mornarsko modro številčnico, Rolex zlate barve s črno številčnico in kovinskim pasom, Ceruti temno modre barve s kovinskim pasom, G-shock bele barve s PVC-pasom, Hoblot s črno notranjostjo in črnim PVC-pasom, V 6 s črno notranjostjo in črnim PVC-pasom, AP s črnim PVC-pasom in črno notranjostjo ter vzorci rdeče in modre, Hublot z belo notranjostjo in črnim PVC-pasom, eno uro neznane znamke s črno notranjostjo in obdana s kamenčki ter črnim PVC-pasom, pozlačeno HP uro s črno notranjostjo in kovinskim pasom ter pozlačeno HP uro z belo notranjostjo in kovinskim pasom.

zlata verižica
Foto: PU Maribor

Policija primer še preiskuje in prosi javnost, da pomaga z zbiranjem podatkov. Vse, ki imajo koristne informacije o ukradenih predmetih, pozivajo, da o tem obvestijo policijo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje