Vlomili v trgovino s kolesi v Ljubljani. Ali poznate roparje?

Črna kronika 23. Maj 202412:16 6 komentarjev
Nadzorne kamere tatvine
Foto: Loose Cycles/FACEBOOK

Ponoči so v Ljubljani vlomili v trgovino s kolesi na Celovški cesti, trije neznani storilci so ukradli osem koles. Oškodovana lastnika trgovine Loose Cycles, ki sta na Facebooku objavila posnetke nadzornih kamer, ki so nepridiprave ujele med tatvino, prosita vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije, naj jih posredujejo njima ali policiji.

Neznanci so ponoči vlomili v trgovino s kolesi na Celovški cesti v Ljubljani. Nastalo je za več tisoč evrov škode, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Na Facebooku sta se oglasila oškodovana lastnika trgovine Loose Cycles. Po njunih navedbah so trije nepridipravi vlomili okoli pol dveh zjutraj in ukradli osem koles. “Uspelo jim je uničiti varovalno mrežo na zunanjosti trgovine, protivlomna vrata na vhodu in jeklena vrata v notranjosti trgovine, odnesli so pa precej specifična kolesa, kar nakazuje na to, da so si pred obiskom teren vsaj približno ogledali,” piše v objavi.

Kriminalisti in pristojni organi so že na delu in raziskujejo podrobnosti, lastnika pa sanirata nastalo škodo. “Kot si lahko predstavljate, je to ogromen finančni in moralni udarec za tako majhno podjetje, kot je Loose Cycles,” sta zapisala lastnika, ki sta, kot pravita, v trgovino vložila vse svoje prihranke.

Na Facebooku sta objavila posnetke nadzornih kamer, ki so tatove ujele med krajo. Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije, prosita, naj jih posredujejo njima ali policiji na številko 113.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje