Voznik BMW-ja je v Kranju ogrožal udeležence v prometu. Policija prosi za pomoč

Črna kronika 15. Jan 202422:02 1 komentar
Situacijska fotografija kraja opisanega dogodka
Situacijska fotografija kraja opisanega dogodka (Foto: PU KRANJ)

V nedeljo okoli 0.30 ure zjutraj je voznik črnega BMW-ja v Kranju ogrožal druge udeležence v prometu. Policija prosi za informacije.

Kranjski policisti obravnavajo voznika črnega BMW-ja 118, ki je v nedeljo okoli 00.30 na Delavskem mostu v Kranju ogrožal druge udeležence v cestnem prometu, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Po do zdaj zbranih informacijah je vozil iz smeri Labor proti Primskovem, po levem oziroma nasprotnem smernem vozišču, ko je iz nasprotne smeri po svojem smernem vozišču v smeri Labor, pravilno pripeljal neznani voznik z neznanim vozilom. S pravočasno reakcijo je preprečil trčenje z voznikom BMW-ja, so sporočili kranjski policisti.

Zaradi razjasnitve okoliščin pozivajo voznika osebnega avtomobila, ki se je pravilno peljal v smeri Labor in je preprečil trčenje z voznikom BMW-ja, da se oglasi ali pokliče na Policijsko postajo Kranj na številko 04 366 64 00 ali na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200. Prav tako policisti pozivajo druge morebitne voznike, ki so bili ogroženi s početjem voznika BMW-ja ali morebitne priče, ki bi karkoli vedeli o opisanem dejanju, da pokličejo na eno od zgoraj navedenih številk.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje