Voznika BMW na radarju ujeli dvakrat: 2.400 evrov in 18 kazenskih točk

Črna kronika 21. Feb 202409:29 0 komentarjev
radar
Srdjan Živulović/BOBO

Na štajerski avtocesti v okolici Celja so policisti v torek poostreno nadzirali promet in na radar dvakrat ujeli istega voznika BMW, ki je hitrost prekoračil za dvakrat. Zaradi seštevka kazenskih točk je ostal brez vozniškega dovoljenja, plačati bo moral tudi 2.400 evrov kazni.

Policisti celjske prometne postaje so v torek v Celju poostreno nadzirali promet. Med drugim tudi na štajerski avtocesti, kjer so zaznali več prekoračitev dovoljene hitrosti vožnje.

Posebej je izstopal voznik BMW, ki je skoraj dvakrat prekoračil dovoljeno hitrost. Na odseku, kjer je hitrost vožnje omejena na 100 kilometrov na uro, je namreč peljal 191 kilometrov na uro. Celjski policisti so slovenskemu vozniku izdali visoko kazen, poleg 1.200 evrov je dobil tudi 9 kazenskih točk.

Istega voznika so policisti na radar ujeli tudi na naslednji merilni točki, nekaj kilometrov naprej. Tudi tam je bila hitrost vožnje omejena 100 kilometrov na uro, voznik pa je peljal z 207 kilometri na uro. Dobil je še en plačilni nalog z globo 1.200 evrov in 9 kazenskimi točkami.

merjene hitrosti
Foto: PU Celje

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!