Zaradi groženj svojcem na Viču posredovala specialna enota policije

Črna kronika 14. Jan 202217:32 > 17:35 1 komentar
Policija
Srdjan Živulović/BOBO

Ljubljanski policisti so v sredo zvečer posredovali na območju Viča, kjer je oseba grozila svojcem. V policijski akciji pa je sodelovala tudi specialna enota policije. Oseba je bila prijeta in pri tem lažje poškodovana, poškodovan pa je bil tudi eden izmed policistov.

Predstavnik za odnose z javnostmi PU Ljubljana Tomaž Tomaževic je za N1 potrdil, da so policisti v sredo zvečer posredovali na območju Viča, kjer je oseba grozila svojcem.

“Na kraju so posredovali policisti in zaradi resnih sumov ogrožanja tudi druge enote in specialna enota policije,” je pojasnil Tomaževic in dodal, da je bila oseba prijeta in pri tem lažje poškodovana.

V policijski akciji pa je bil lažje poškodovan tudi eden izmed policistov. Druge osebe v dogodku pa niso bile poškodovane. “Zaradi nepojasnjenega psihičnega stanja je bila oseba v nadaljevanju postopka predana v nadaljnjo oskrbo zdravstvenemu osebju in ostaja na zdravljenju,” je še pojasnil Tomaževic. Po poročanju portala 24ur naj bi šlo za vrhunskega športnika, ki je grozil svoji babici.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivih dejanj z elementi nasilja in preprečitve uradnega dejanja uradni osebi. O vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Komentarji (1)

Prikaži vse komentarje