Koncert Andrea Bocellija znova prestavljen

Kultura 10. Nov 202113:50 0 komentarjev
Andrea Bocelli
Profimedia

Koncert slavnega italijanskega tenorista Andrea Bocellija je zopet prestavljen. Načrtovan je bila za 20. novembra, vnovič bodo srečo preizkusili 8. oktobra prihodnje leto.

Prav koncert Andrea Bocellija je bil eden prvih dogodkov, ki je lansko leto v Sloveniji odpadel zaradi pojava koronavirusa. Veliki koncert v ljubljanskih Stožicah so prestavili na letošnji november, a je tudi tokrat zaradi zaostrene epidemiološke slike prestavljen. Vlada je v luči preprečevanja širjenja koronavirusa omejila prireditve in število prebivalcev v zaprtih prostorih.

Srečo bodo organizatorji ponovno preizkusili 8. oktobra 2022. Že kupljene vstopnice veljajo za oktobrski koncert. Star produkcija in Eventim pozivata kupce, naj obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podprejo prihodnost koncertnega, kulturnega ter športnega dogajanja v Sloveniji in tujini.

Kupci, ki se koncerta prihodnje leto ne nameravajo udeležiti, pa lahko vstopnice vrnejo le do 30. novembra. Tisti, ki so vstopnice kupili prek spleta, naj pošljejo sporočilo na spletni naslov [email protected]. Organizatorji prosijo, naj zapišejo številko naročila ali kupljene vstopnice fotografirajo tako, da bo vidna črtna koda. Kupnino bodo vrnili na plačilno sredstvo.

Potrošniki, ki so vstopnico kupili na prodajnem mestu, pa jo lahko vrnejo na slednjega. Povračilo kupnine je mogoče zgolj na prodajnih mestih, kjer so vstopnico tudi kupili. Izjema je Petrol, za vračilo lahko kupec obišče katerokoli poslovalnico. S seboj naj prinesejo originalne vstopnice.

Kupci, ki so vstopnice kupili na prodajnih mestih Eventima – gre za Kino Šiška in Hišo vstopnic Tivoli, bodo povračilo prejeli na osebni račun. Na [email protected] naj pošljejo naslovom, številko naročila, fotografijo računa ali fotografijo vstopnic in številko tekočega računa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!