Čustveni trenutki Rogliča in Mežnarja, ki je kolesarju pomagal na Giru (VIDEO)

N1 video 19. Jun 202319:15 0 komentarjev
Žiga Živulović jr./BOBO

Po treh tednih sta se pred očmi javnosti ponovno srečala kolesarski as Primož Roglič in njegov nekdanji skakalni reprezentančni sotekmovalec Mitja Mežnar, ki je kolesarju pomagal v ključnih trenutkih na dirki po Italiji.

Na sprejemu kolesarskega junaka Primoža Rogliča v Ljubljani se je trlo ljudi, za nekaj čustvenih trenutkih je poskrbel tudi Mitja Mežnar, nekdanji smučarski skakalec, ki je Rogliču priskočil na pomoč v ključnih trenutkih na Giru po Italiji.

To je bilo, ko je Mežnar po kolesarjevih težavah z verigo pritekel po klancu in pomagal Rogliču, da je speljal v strm klanec.

“Bilo je nepozabno  – tudi za Rogliča,” je na Kongresnem trgu komentiral Mežnar in pojasnil, kdaj bosta šla končno na burek. Ljubljanski Burek Olimpija je namreč po dirki na Facebooku objavil, da iščejo junaka in mu ponujajo brezplačen burek za celo leto, saj da bo dobil burek za celo leto.

Ponovno snidenje si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Spomnimo, da je bil prav Mežnar leta 2007 Rogličev sotekmovalec ob zmagoslavju na ekipni tekmi mladinskega svetovnega prvenstva v smučarskih skokih. Preostala člana zlate ekipe iz Trbiža, ki je bil nosilec prvenstva, čeprav je tekma potekala v Planici, pa sta bila še Jurij Tepeš in zdajšnji glavni trener slovenske moške ekipe Robert Hrgota.

Vse N1ajboljše: Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!