Dobra država: Edine resne pogovore o sodelovanju smo imeli s stranko Vesna

Slovenija 18. Feb 202216:44 2 komentarja
Dobra država
Dobra država

Na novinarski konferenci v Murski Soboti so predstavniki stranke Dobra država predstavili programske usmeritve stranke ter pojasnili, da so edine resne pogovore o morebitnem sodelovanju imeli le s stranko Vesna.

Novoizvoljeni predsednik stranke Dobra država Smiljan Mekicar je danes predstavil aktivnosti stranke v predvolilni kampanji ter hkrati pojasnil, da so v stranki edine resne pogovore o sodelovanju opravili s stranko Vesna.

V stranki so sicer začeli z zbiranjem podpisov takoj po odloku predsednika Republike o začetku volilnih opravil, s trenutno dinamiko pa predvidevajo, da bodo potrebne podpise državljanov zbrali najkasneje v roku desetih dni.

Na novinarski konferenci v Murski Soboti so sodelujoči – predsednik stranke Smiljan Mekicar, generalni sekretar Gregor Vovk Petrovski in kandidat za poslanca Matej Žunič – predstavili usmeritve stranke na državnem in lokalnem nivoju. Med ključnimi točkami programa pa so našteli “izkoreninjenje plenilske logike upravljanja države, ničelno stopnjo tolerance do korupcije na vseh ravneh, končanje ekološke brezbrižnosti, socialno pravičnost ter delovanje pravne države”.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje