Donacija NLB: različnim društvom bodo namenili več kot pol milijona

Slovenija 20. Dec 202220:50 2 komentarja
Zvon
Milos Vujinovic/Bobo

Nova Ljubljanska banka (NLB) bo v dobrodelne namene namenila več kot 500.000 evrov. Sredstva bodo namenili društvu staršev otrok, obolelih z rakom – Junaki 3. nadstropja, Zvezi prijateljev mladine Slovenije ter Živalskemu vrtu in Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana.

Konec leta je čas obdarovanj. Temu se pridružujejo tudi podjetja, ki v času praznikov pokažejo svojo dobrodelnost. V NLB so se odločili, da bodo namenili več kot pol milijona evrov različnim humanitarnim organizacijam, zaposleni pa so glasovali, kako bodo razdelili sredstva.

“Tukaj lahko dihamo s polnimi pljuči, ustvarjamo, doživljamo vzpone in padce, tkemo vezi. Zato je povsem naravno, da želimo sodelovati, vplivati in izboljševati kakovost življenja v tu, kjer smo doma – tudi z ustvarjanjem priložnosti tam, kjer jih primanjkuje, še posebej v tem prazničnem času,” so sporočili iz NLB.

V Sloveniji bodo sredstva namenili društvu staršev otrok, obolelih z rakom – Junaki 3. nadstropja, Zvezi prijateljev mladine Slovenije ter Živalskemu vrtu in Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana.

“Povsem nepričakovan klic iz NLB nas je pustil široko odprtih ust. S temi sredstvi lahko začnemo na glas govoriti o načrtih, ki smo jih doslej imeli samo med tihimi željami, shranjenimi za nekoč,” so zapisali v društvu Junaki 3. nadstropja.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje