Dve zapori v središču Ljubljane, ki lahko povzročita zastoje

Slovenija 01. Jun 202210:30 > 12:05 0 komentarjev
Prenova
GOOGLE STREET VIEW

V Ljubljani bo do predvidoma 15. junija zaradi prenove kopališča Ilirija zaprt en vozni pas na Bleiweisovi cesti proti Tržaški cesti. Do petka je zaprta tudi Barjanska cesta, na odseku med Aškerčevo cesto in Finžgarjevo ulico.

Ena glavnih cest v središču Ljubljane, če želite iz Šiške ali Bežigrada proti Viču, bo do sredine junija delno zaprta. Zaradi obnove kopališča Ilirija in izvedbe komunalnih priključkov bo zaprt en vozni pas na Bleiweisovi proti Tržaški cesti. Prenova kopališča Ilirija se je začela pred tremi meseci. Projekt je vreden 53 milijonov evrov, na mestu, kjer je nekoč stalo najmodernejše kopališče na Balkanu, ki se je ponašalo tudi s prvim notranjim ogrevanim bazenom v Jugoslaviji, pa bosta 50-metrski pokriti olimpijski bazen in 25-metrski trenažni bazen.

Bleiweisova cesta
Mol

Predvidoma do petka bo za ves promet zaprta tudi Barjanska cesta na odseku med Aškerčevo cesto in Finžgarjevo ulico. Obvoz bo po Aškerčevi, Tržaški, Jadranski in Vipavski cesti ter Cesti v Mestni log, mogoč pa bo tudi po Riharjevi in Groharjevi ulici, so sporočili z občine.

Na Emonski cesti bo na odseku med Mirjem in Gradaško ulico potek enosmerne vožnje obrnjen, tako da bo promet potekal od Gradaške ulice proti Zoisovi cesti. Mestni avtobusi bodo vozili po spremenjeni trasi.

Barjanska cesta zapora
MOL

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!