Easyjet po sporu na letalu zagotovil nadomestni let za danes popoldne

Slovenija 06. Jul 202310:01 0 komentarjev
Easyjet na Brniku
Srdjan Živulović/BOBO

Včeraj dopoldne se je na krovu letala družbe Easyjet zgodil resen incident zaradi katerega so odpovedali let na londonsko letališče Gatwick. Nadomestni let bo danes ob 16.45, letalska družba pa je potnikom, ki so to želeli, zagotovila tudi hotelsko sobo. Potniki bodo morali prijavo na let danes opraviti še enkrat.

Spomnimo, na včerajšnjem dopoldanskem letu Easyjeta iz Ljubljane v London se je zgodil resen incident. Med dvema potnicama se je po informacijah N1 vnel hud spor, pri čemer se je ena od potnic, sicer slovenska državljanka, nedostojno in nasilno vedla do drugih na letalu. Posadka se je odločila, da let odpove, letalo pa se je v London vrnilo prazno.

Letalska družba Easyjet je na svoji spletni strani objavila uradno obvestilo, da je bil let prestavljen zaradi “težav s počutjem potnikov”. Dodali so, da je prestavljen let izven njihovega nadzora.

Potnikom leta so ponudili pomoč pri zagotovitvi hotelske sobe, pozvali pa so jih, naj se obrnejo na posadko Easyjeta na tleh.

Nov let s številko 9842 bo proti Gatwicku poletel danes ob 16.45. Potniki bodo morali prijavo za let opraviti še enkrat, saj prvotna vozovnica ne bo več veljavna. To lahko storijo v aplikaciji, na spletni strani ali ob oddaji prtljage na letališču dve uri pred novim časom odhoda.

V podjetju Easyjet incidenta niso dodatno pojasnili, so pa poudarili, da je njihovo kabinsko osebje usposobljeno, da oceni in ovrednoti vse situacije ter hitro in ustrezno ukrepa, da zagotovi, da varnost leta in drugih potnikov v nobenem trenutku ni ogrožena. “Čeprav so takšni incidenti redki, jih jemljemo zelo resno in na krovu ne dopuščamo žaljivega ali ogrožajočega vedenja,” so zapisali v odgovoru za N1 in dodali, da so potnikom zagotovili hotelsko nastanitev in prehrano.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!