Katera trgovina bo v pritličju luksuzne soseske v središču Ljubljane

Slovenija 09. Mar 202406:50 6 komentarjev
Schellenburg
Foto: Jan Grgorc/N1

V luksuzno sosesko v središču Ljubljane so se pred kratkim začeli vseljevati prvi prebivalci. Katere trgovine pa bodo v pritličju novozgrajenega kompleksa?

V središču Ljubljane se je konec lanskega leta zaključila gradnja luksuzne soseske Schellenburg. V njej so stanovanje kupili številni znani, med drugim bosanski pevec Dino Merlin, nekdanji generalni direktor policije Marko Pogorevc in poslovnež Janko Jenko. Tam ima stanovanje tudi investitor Schellenburga in znani poslovnež Jože Anderlič. 

V pritličju enega od dveh objektov so tudi poslovni prostori, ki z izjemo enega za zdaj ostajajo prazni. Kdaj jih bodo zapolnili in kaj bo v njih?

Kot so nam povedali v družbi Reitenburg, ki je zgradila novo luksuzno sosesko, je pritličje novozgrajenega objekta pogodbeno zapolnjeno z najemniki. Med njimi je butična trgovina Eichholtz, v kateri prodajajo pohištvo in dodatke za dom.

Odprla se bo drogerija

Drugih najemnikov zaradi poslovnih skrivnosti v družbi niso želeli razkriti. Povedali so le, da bo največji najemnik predvidoma začel poslovati maja, preostala dva ponudnika pa mesec pozneje. Po naših neuradnih informacijah bo v objektu drogerija DM. Tam so za N1 sicer povedali, da natančnega datuma odprtja še nimajo.

Ni znano, ali bo v pritličju te luksuzne soseske morda kakšna živilska trgovina. V Šumiju, še enem objektu z luksuznimi stanovanji, ki so ga konec leta odprli nasproti ljubljanske Drame, je na primer trgovina Lidl, stanovalci ljubljanske Situle pa so v pritličju dobili trgovino Eurospin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje