Kriminalisti po incidentu pred mariborskim stadionom iščejo napadalce

Črna kronika 01. Jun 202214:05 > 14:53 0 komentarjev
Pretep navijači
POLICIJA

Mariborski policisti iščejo tri osebe, ki so sodelovale pri aprilskem incidentu po nogometni tekmi med Koprom in Mariborom.

Kriminalisti obravnavajo kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Incident se je zgodil 30. aprila, po tekmi med Mariborom in Koprom, pred mariborskim stadionom Ljudski vrt. Kot so zapisali v sporočilu, je bila tedaj z uporabo fizične sile preprečena izvedba uradne naloge policistom, prav tako so bili poškodovani policisti.

Kriminalisti pozivajo vse, ki bi prepoznali osebe na fotografijah ali imeli koristne informacije o njihovi identiteti, da pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

V policijski postopek naj bi se po poročanju Večera vmešalo več deset navijačev, ki so policiste grabili, brcali in vanje metali ograje. Navijači, šlo naj bi za viole, so med incidentom lažje poškodovali kar tri policiste, eden od njih pa je celo izvlekel službeno pištolo. V incidentu so bili lažje poškodovani trije policisti.

Pretep navijači
POLICIJA
Pretep navijači
POLICIJA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!