Moška v dveh dneh ukradla 10 pločevink piva, ustavili so ju zaposleni

Slovenija 18. Sep 202314:45 4 komentarji
PROFIMEDIA

Minuli konec tedna sta se v Kopru pripetili nenavadni kraji. Moška sta ukradla nekaj pločevink piva, a so ju zasačili v obeh primerih. V soboto se je to zgodilo v eni od trgovin, moškega je "ujela" zaposlena in od njega zahtevala, naj pivo, ki ga je pospravil v nahrbtnik, vrne. Moškega je to razburilo in tri od štirih pločevink vrnil, eno pa je vrgel na tla. Podobno se je zgodilo v nedeljo, ko je 41-letnik pivo želel ukrasti na bencinskem servisu.

V soboto ob 9.30 so policisti posredovali v eni od trgovin z mešanim blagom v Kopru, kjer je 40-letni domačin v nahrbtnik spravil štiri pločevinke piva in se napotil proti izhodu trgovine, so sporočili s PU Koper.

Moškega je ustavila zaposlena v trgovini in od njega zahtevala, da ji izroči pločevinke piva, ki si jih je predhodno spravil v nahrbtnik. Pri tem se je moški začel nedostojno vesti do zaposlene ter iz nahrbtnika vzel tri pločevinke piva in jih vrnil, eno od pločevink pa je vrgel ob tla, zaradi česar se je poškodovala. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru, zoper njega pa bodo napisali še kazensko ovadbo za kaznivo dejanje tatvine.

Podoben dogodek se je zgodil tudi v nedeljo, ko je 41-letnik v Kopru v enem od bencinskih servisov ukradel šest pločevink piva. Zaposleni v bencinskem servisu je pristopil do osumljenca in mu iz rok iztrgal pivo. Policisti so osumljenega zaslišali, zoper njega bodo napisali kazensko ovadbo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje