Želite novi iPhone ali pametno uro? Sodelujte v nagradni igri N1 Slovenija!

Slovenija 02. Nov 202108:00 > 05. Nov 2021 10:11 3 komentarji
Nagradna igra N1
N1

Si želite novi Apple iPhone 13 MINI ali Samsung Galaxy Watch4 in še mobilni paket NAJVEČ za leto dni? Da? Potem sodelujte v nagradni igri na Facebooku in Instagramu, ki jo v sodelovanju s podjetjem Telemach prireja N1 Slovenija in se potegujte za privlačne nagrade.

Če se želite potegovati za novi Apple iPhone 13 MINI skupaj z mobilnim paketom NAJVEČ podjetja Telemach, na Facebook strani N1 Slovenija v komentarju pod to objavo na našem Facebooku delite naslov poljubne novice iz novega spletnega portala v Sloveniji n1info.si. Izberite novico, ki vas je najbolj pritegnila, ki se vam zdi najboljša, najbolj zanimiva ali vznemirljiva. K branju novice, ki ste jo izbrali, pa lahko povabite tudi vašega prijatelja ali prijateljico na Facebooku.

Če pa si želite Samsung Galaxy Watch4 z mobilnim paketom NAJVEČ, pa posledite Instagram profil n1slovenija in v komentarju zapišite naslov novice, ki ste jo izbrali na spletnem portalu n1info.si.

V nagradnih igrah lahko sodelujete večkrat.

Velika nagradna igra N1 Slovenija v sodelovanju s podjetjem Telemach traja do 16. novembra, 17. novembra pa bo znano, kdo sta srečna dobitnika.

Pogoje in pravila za sodelovanje v nagradni igri si lahko preberete tukaj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje