Oto Pestner med nastopom doživel srčni infarkt

Slovenija 11. Jun 202216:03 1 komentar
Oto Pestner
Bor Slana/BOBO

Med koncertom v Rogaški Slatini je Oto Pestner na odru doživel srčni infarkt. Kot je prvi poročal portal 24ur.com, je po drugem bisu vnovič stopil na oder in se zgrudil. Trenutno okreva v mariborski bolnišnici in naj bi bil že izven smrtne nevarnosti.

66-letni Oto Pestner je včeraj na odru Kulturnega centra v Rogaški slatini skupaj z Big Bandom RTV Slovenija in Nino Strnad otvoril začetek letošnjega Aninega festivala. Nastopa pred polno dvorano pa ni uspel dokončati, saj je tik pred koncem doživel srčni infarkt. Kot je prvi poročal portal 24ur, so Pestnerju na pomoč priskočili tudi obiskovalci iz publike ter ga oživljali. Trenutno okreva v mariborski bolnišnici in naj ne bi bil več v življenjski nevarnosti.

“Sreča v nesreči je bila, da je bilo med publiko zdravstveno osebje, ki mu je takoj priskočilo na pomoč,” je za portal 24ur povedal njegov menedžer Gregor Karer in dodal, da se je Pestner zgrudil po drugem bisu, ko je želel odpeti še zadnjo pesem. “Oto okreva v bolnišnici v Mariboru, ne vemo pa še, koliko časa bo tam,” je še povedal Karer za 24ur.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje