Pahor po uspešno prestani operaciji: Počutim se lepo in v varnih rokah

Slovenija 22. Feb 202319:42 7 komentarjev
Borut Pahor bolnica
Facebook Borut Pahor

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je prestal operacijo prostate. Kot je zapisal na Facebooku, je bila operacija uspešna in se že dobro počuti. Ob tem se je zahvalil zdravstvenemu osebju Splošne bolnišnice Celje.

“Po jutranji uspešni operaciji prostate se že odlično počutim, čeprav mi čips obljubljajo šele jutri. Rad bi se zahvalil zdravniku Sandiju Poteki in njegovi sijajni ekipi. Sestra Metka in ostale sestre so poleg vsega super prijazne. Mislim, da vse to premalo cenimo. Počutim se lepo in v varnih rokah,” je po posegu na svojem profilu na Facebooku sporočil nekdanji predsednik republike Borut Pahor.

Spomnimo, da je Pahor pred dnevi v oddaji Prvaki tedna na Radiu Slovenija povedal, da čaka operacija prostate v Celju. Da ga čaka zdravstveni poseg, je nekdanji predsednik republike povedal ob vprašanju, koliko časa bo preživel na tekmah svetovnega prvenstva nordijskega smučanja v Planici, ki se bo začelo jutri.

Ko bo nordijsko prvenstvo, bom jaz, če bo bog dal, na operaciji v Celju. […] Če bo šlo vse po sreči, bi moral biti po sedmih dneh v redu, tako da bo to prvenstvo zame malce drugačno. Res je, da gledamo, ali bi bil čisto na koncu še čas za eno doživetje tam (v Planici, op. p.), vendar bi moral biti po operaciji čisto zdrav in pripravljen,” je povedal Pahor.

Preberite še: Snovalec spektakularne predstave, ki je navdušila Slovence: Iz srca sem hvaležen

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje