Pahor zapustil bolnišnico in se zahvalil osebju

Slovenija 28. Feb 202319:58 16 komentarjev
Borut Pahor z zdravniško ekipo celjske bolnišnice
Borut Pahor/Instagram

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je po uspešni operaciji prostate zapustil celjsko bolnišnico. Celotni zdravniški ekipi se je zahvalil tudi na Instagramu.

Nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je minule dni preživel v Splošni bolnišnici Celje, kjer je uspešno prestal operacijo na prostati. Po skoraj tednu dni je danes na Instagramu sporočil, da bolnišnico zapušča.

Ob tem se ni pozabil zahvaliti tamkajšnji zdravniški ekipi urološkega oddelka, ki je po njegovih besedah opravila odlično strokovno in čudovito človeško delo.

Preberite še: Pahor po uspešno prestani operaciji: Počutim se lepo in v varnih rokah

“Ne gre samo za to, da se lahko popolnoma zaneseš na njihovo strokovno znanje, bogato te obdarujejo tudi s svojo dobro dušo. Zelo se me je dotaknilo, ko mi je med močnimi krči in ukrepanjem zdravnika sestra ponudila roko v pomoč. Tega ne bom nikoli pozabil. Celotna ekipa je popolnoma predana svojemu poslanstvu. Globok priklon,” je zapisal nekdanji predsednik.

Pahor je že med okrevanjem po operaciji iz bolnišnične postelje opozoril na pomen hitrega ukrepanja. Sam je namreč odlašal in operacijo kar trikrat prestavil. “Ne bodite neumni kot jaz. Tisti, ki imate težave s povečano prostato, ne odlašajte z operacijo. Jaz sem. Samo profesionalnosti in predanosti čudovite ekipe celjske bolnišnice gre zahvala, da te neumnosti nisem dražje plačal,” je zapisal.

Preberite še: Borut Pahor: Ne bodite neumni kot jaz. Ne odlašajte z operacijo

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje